Tilbud og Montering af Brændeovne
Alt i Brændeovne, pejseindsatse og stålskorstene

 

Ny brændeovn, pejseindsats og stålskorsten? Vi har det hele!

Vestkystens Brændeovnscenter udfører salg, service og montering af branchens bedste brændeovne, pejseindsatse og skålstorstene. Alt tilbehøret finder du også hos os.

Vi står altid klar med gode råd omkring dit køb af brændeovn og vedligeholdelse af ovnen. Vi foretager desuden gratis opmåling i din bolig til pejs. I vores lyse udstillingslokaler i Hvide Sande finder du altid et bredt udvalg af brændeovne, pejseindsatse samt tilbehør. Af brændeovne fører vi Varde Ovne, Heta, Lotus, Contura, Nordpejs.

Har du brug for en pejseindsats? En pejseindsats er energibesparende, spreder varmen og giver en hyggelig stemning omkring pejsen. Pejsen kommer til sin ret.

En stålskorsten er fleksibel at placere på tag eller ydervæg, og det giver flere muligheder for placering af brændeovnen i huset. Skorstenen er nem og hurtig at montere og nem at vedligeholde.

Vi afgiver altid gerne et uforpligtende tilbud – Ring gerne på 30 97 78 92 !

Se Aktuelle Brændeovne Tilbud

Vores solide erfaring kommer dig til gode

Har du brug for en højkvalitetsbrændeovn, så benyt dig af Vestkystens Brændeovnscenter. Vi har mange års solid erfaring i salg af brændeovne, pejseindsatse og tilbehør. Du kan også altid få et uforbindende tilbud fra os. Så kig ind forbi eller ring på 30 97 78 92 i dag og hør mere om de seneste nyheder inden for brændeovne og tilbehør. Sammen kan vi finde den helt rette brændeovn til jeres behov og ønsker.

Har du desuden brug for assistance til murer-, støbe- eller betonarbejde, så er det ligeledes hos os du skal kigge. I Vestkystens Murer- Entreprenør- og Vognmandsforretning klarer vi opgaver som omlægning af indkørsler og flisegange, opsætning af stakitter, levering af grus eller container, bortkørsel af materialer som for eksempel brokker og overskudsjord, samt udgravninger. Fortæl os, hvad du skal have lavet, og vi giver gerne et tilbud.

Vi forhandler

Kontakt

HJS Transport ApS

Fabriksvej 16
6960 Hvide Sande
➤ find os på Google kort

Tlf.: 3097 7892
Mobil: 4017 3735
jensmurerhvs@gmail.com

Udstillingslokaler

Vestkystens Brændeovnscenter

Fabriksvej 16
6960 Hvide Sande
➤ find os på Google kort