Brug for en container? Containerudlejning på en nem måde!

 

Containerudlejning hos Vestkystens Murer- Entreprenør- og Vognmandsforretning. Lej din container hos os!

Har du brug for at komme af med f.eks. byggeaffald, haveaffald, kasserede ting eller for at have noget opbevaret for en tid? Du kan leje containere i alle størrelser. Vi har åbne og lukkede containere og udfører alle former for containteropgaver. Vi bringer din container, klargør den og henter den igen efter aftale.

Fleksibel, hurtig og effektiv containerudlejning får du hos os i Vestkystens Murer- Entreprenør- og Vognmandsforretning. Kontakt os for at få en snak omkring dine ønsker og få et uforpligtende tilbud.

Vi laver også entreprenørarbejde – og sælger brændeovne

Ud over containerudlejning har vi en række specialer i Vestkystens Murer- Entreprenør- og Vognmandsforretning. Vi laver alt murer-, beton- og støbearbejde. Vi foretager for eksempel opsætning af betonstakitter, og vi udfører støbning af sokler og gulve.

Alt slags belægningsarbejde udføres, f.eks. omlægning af indkørsler, terrasser og flisegange. Vi laver flisearbejde i køkkener og badeværelser. Vi klarer levering af sand, stabilgrus og pyntegrus. Vi sørger for bortkørsel af brokker og overskudsjord. Vi foretager udgravning med minilæsser.

Er du desuden på udkig efter en brændeovn, så klarer vi såmænd også det. I Vestkystens Brændeovnscenter har vi salg, montering og service af brændeovne, pejseindsatse, stålskorstene og tilbehør.

Tag en snak med os om de projekter, du har tænkt dig at sætte i søen. Vi står klar med de gode råd, den kyndige ekspertise og de mange års erfaring. Intet projekt er for småt eller for stort.

Vi afgiver altid gerne et uforbindende tilbud – Ring gerne på 30 97 78 92 !

Kontakt

HJS Transport ApS

Fabriksvej 16
6960 Hvide Sande
➤ find os på Google kort

Tlf.: 3097 7892
Mobil: 4017 3735
jensmurerhvs@gmail.com

Udstillingslokaler

Vestkystens Brændeovnscenter

Fabriksvej 16
6960 Hvide Sande
➤ find os på Google kort