Dit byggeprojekt kræver en dygtig entreprenør. Brug os!

 

Din lokale entreprenør klarer alt murer-, støbe- og betonarbejde

Hos Vestkystens Murer- Entreprenør- og Vognmandsforretning I/S er vi specialister inden for belægnings-, murer- og betonarbejder.

Belægningsarbejde

Alt slags belægningsarbejde udføres. Det kan for eksempel være omlægning af indkørsler, terrasser eller flisegange. Er det haven, der skal forskønnes, assisterer vi gerne med det projekt. Vi udfører blandt andet opbygning af blomsterkummer. Lad en professionel entreprenør gøre arbejdet. Så er du sikret et resultat af høj håndværksmæssig kvalitet. Vi arbejder med de nyeste maskiner og materialer, og vores kompetente personale står altid klar til at hjælpe.

Flisearbejde

Vi har desuden mange års erfaring med flisearbejde. Vi lægger nye flotte fliser i dit badeværelse eller køkken. Skal du have nye klinker i dit bryggers eller køkken? Tag fat i os. Vi udfører selvfølgelig alle former for klinkearbejde.

Stakitanlæg

Skal du have sat nyt stakit op på din ejendom, så er det også os. De stakitanlæg, vi opstiller, er enten i robuste betonpæle eller solidt træ.

Støbearbejde

Husk også, at vi støber alt i sokler og gulve. Vælg os som din lokale entreprenør, når du skal have udført støbearbejde.

Det laver vi også

Vi kan levere sand, stabilgrus samt pyntegrus direkte til din adresse. Det sparer dig for tid og arbejde. Og husk, at vi leverer både små og store portioner.

Vi sørger for at køre brokker og overskudsjord væk. Lettere kan det ikke blive.

Vi afgiver altid gerne et uforbindende tilbud – Ring gerne på 30 97 78 92 !

Kontakt

HJS Transport ApS

Fabriksvej 16
6960 Hvide Sande
➤ find os på Google kort

Tlf.: 3097 7892
Mobil: 4017 3735
jensmurerhvs@gmail.com

Udstillingslokaler

Vestkystens Brændeovnscenter

Fabriksvej 16
6960 Hvide Sande
➤ find os på Google kort