Skal du have sand og grus til levering? Vi står altid klar!

 

Levering af sand og grus direkte til dig

Vi leverer alle typer af sand og grus – i små som store portioner. Sand til fliselægning, sandkassesand, pyntegrus, strandsand, støbesand, underlagsmateriale til plæner. Vi sørger for hurtig og sikker transport og levering. Det kan vi stå inde for. Tal med os og få et uforpligtende tilbud på levering af sand og grus til dig. Så har du dine materialer, når du skal bruge dem.

Andre entreprenøropgaver, du kan få brug for

Vestkystens Murer- Entreprenør- og Vognmandsforretning I/S udfører gerne en række forskellige opgaver for dig.

Vi er specialister i entreprenøropgaver som jord- og anlægsarbejde. Vi laver blandt andet belægningsarbejde ved indkørsler, og vi udfører flise- og klinkelægning. Vi foretager opsætning af betonstakitter og stakitter på træpæle. Vi foretager nedgravning af ledninger og kabler.

Vi udfører desuden containerkørsel. Vi har åbne og lukkede containere til udlejning.

Vores kompetencefelter er mange. Du oplever sikkert også, at der er mange forskellige områder, som skal ordnes i din bolig og på din ejendom. Tid og ressourcer sætter måske en grænse for, hvor meget du selv kan nå. Der er mulighed for aflastning og assistance.

Søg kyndig vejledning og assistance hos Vestkystens kompetente entreprenørforretning. Vi har konkurrencedygtige priser og leverer et stabilt arbejde under stor kompetence.

Vi afgiver altid gerne et uforbindende tilbud – Ring gerne på 4017 3735 !

Kontakt

HJS Transport ApS

Fabriksvej 16
6960 Hvide Sande
➤ find os på Google kort

Tlf.: 3097 7892
Mobil: 4017 3735
jensmurerhvs@gmail.com

Udstillingslokaler

Vestkystens Brændeovnscenter

Fabriksvej 16
6960 Hvide Sande
➤ find os på Google kort