HJS Transport sørger for udgravning med vores praktiske Atlas minilæsser. Kontakt os!

 

Grundig udgravning med minilæsser

Vi udfører også udgravningsarbejder i små, ikke altid let fremkommelige områder. Vi klarer alle typer nedgravning af el-ledninger, kabler og vandledninger.

Skal du have bygget nyt hus, garage eller drivhus, så overlad udgravningen til sokkelfundamentet til os i Vestkystens Murer- Entreprenør- og Vognmandsforretning.

Din mulighed for professionel udførelse af bygge- og anlægsarbejde

Vi vil også nævne vores andre specialer for dig, fordi du muligvis får brug for en hånd på andre områder, når du skal bygge, renovere eller ændre.

Vi har stor erfaring i at udføre alt belægningsarbejde, samt beton- og støbearbejde.

Vi lægger fliser og klinker både indendørs og udendørs, så din bolig og din ejendom fremstår moderne, velholdt og flot. Det kan altid betale sig at få arbejdet udført professionelt og hurtigt. Det sikrer et ensartet og smukt resultat.

Vidste du, at vi også opstiller solide, vedvarende stakitanlæg udført i betonpæle eller træ.

Husk også, at vi leverer alle former for sand og grus i forskellig mængde. Leveret lige der, hvor du skal bruge det. Nemt og praktisk for dig.

Som du kan se, kan vi hjælpe dig stort set hele vejen rundt i dit bygge- og anlægsprojekt. Og ellers kan vi henvise dig til andre kolleger, der dækker de områder, vi ikke selv dækker. Kontakt os i dag for professionel vejledning inden for spørgsmål om blandt andet udgravning, nedgravning, belægnings- og støbearbejde.

Vi afgiver altid gerne et uforbindende tilbud – Ring gerne på 30 97 78 92 !

Kontakt

HJS Transport ApS

Fabriksvej 16
6960 Hvide Sande
➤ find os på Google kort

Tlf.: 3097 7892
Mobil: 4017 3735
jensmurerhvs@gmail.com

Udstillingslokaler

Vestkystens Brændeovnscenter

Fabriksvej 16
6960 Hvide Sande
➤ find os på Google kort