Din vognmand til kørsel af sand, grus og gylle –
kontakt os her

 

Den rette vognmand til kørsel af gylle

Vores vognmand kører blandt andet med sand og grus og leverer i både små og store mængder. Vognmandsforretningen er en del af Vestkystens Murer- Entreprenør- og Vognmandsforretning.

Vi transporterer gylle fra mink-, svine- og kvægbesætninger med moderne 34 m³ tank. Din sikkerhed for effektiv, beskyttet transport af gylle.

Ud over kørsel af sand, grus og transport af gylle, udlejer vi containere. Containeren køres og leveres selvfølgelig lige der, hvor du har brug for den. Det er nemt og hurtigt.

Skriv eller ring og lade os tale om, hvad du har brug for at få transporteret, og hvor meget, hvornår, hvor ofte og hvortil. Vi har konkurrencedygtige priser, er fleksible og plejer at få skruet en god løsning sammen i fællesskab med dig som kunde.

Vi afgiver altid gerne et uforbindende tilbud – Ring gerne på 4017 3735 !

En vognmand, som spiller på flere strenge i byggeverdenen

Måske er der flere områder, hvor du kan drage nytte af vores assistance. Vi udfører både belægningsarbejde, beton- og støbearbejde, lægger fliser, laver stakitanlæg samt foretager udgravning med minilæsser.

Benyt dig af et vognmands- og entreprenørfirma med mangeårig erfaring inden for kørsel, udgravning samt murer-, beton- og støbearbejde. Vi har nye, moderne køretøjer og effektivt udstyr til rådighed. Læg dertil vores store ekspertise som vognmænd og entreprenører.

Kontakt

HJS Transport ApS

Fabriksvej 16
6960 Hvide Sande
➤ find os på Google kort

Tlf.: 3097 7892
Mobil: 4017 3735
jensmurerhvs@gmail.com

Udstillingslokaler

Vestkystens Brændeovnscenter

Fabriksvej 16
6960 Hvide Sande
➤ find os på Google kort